NATO anunță că monitorizează îndeaproape situația din România: ne exprimăm solidaritatea puternică cu aliatul nostru Recomandat

NATO a anunțat miercuri că monitorizează îndeaproape situația și rămâne în contact strâns cu România în urma incidentului din județul Tulcea. Mai multe fragmente care par să aparțină unei drone au fost descoperite pe malul românesc al Dunării.

NATO și-a exprimat solidaritatea cu România prin intermediul unui mesaj.

„Autoritățile române au confirmat că resturile, eventual dintr-o dronă, au fost găsite pe pământ românesc, aproape de granița cu Ucraina. Autoritățile române investighează incidentul. România a informat aliații NATO despre acest incident în ședința de astăzi a Consiliului Atlanticului de Nord, iar Aliații și-au exprimat solidaritatea puternică cu România. Începând cu anul trecut, ca răspuns la războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei, NATO și-a mărit semnificativ prezența în regiunea Mării Negre. Continuăm să monitorizăm îndeaproape situația și rămânem în contact strâns cu aliatul nostru România”, au transmis reprezentanții NATO.

Aliații NATO au fost informați despre incident de către autoritățile din România.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.