Premierul Ciolacu anunță controale la stațiile de carburanți GPL din toată țara Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că începând de luni, 28 august, se desfășoară controale la stațiile de carburanți GPL din toată țara. „Se vor închide activitățile pe loc” dacă vor fi probleme grave, a amenințat prim-ministrul.

Marcel Ciolacu anunță și modificări legislative dacă situația o va impune.

„Începând de luni, în toată țara, toate stațiile de carburanți de GPL-uri vor intra într-un sistem de control. Mai mult, unde se vor găsi elemente și încălcări care ar duce la pierderi de vieți omenești sau de a pune în pericol oamenii, se vor închide activitățile pe loc. Dacă va fi nevoie, vom face modificări legislative în cursul săptămânii viitoare, astfel încât aceste lucruri să se întâmple fără procese și fără ca anumiți oameni să încerce să-și mențină afacerile, chiar dacă sunt ilegale”, a declarat Ciolacu.

Premierul a mai spus că va cere pedepsirea celor care încalcă legea.

„În acest moment este normal ca la nivelul Guvernului să dispunem controale în toată ţara la aceste staţii de GPL şi să luăm măsuri, în cazul în care este un pericol pentru vieţile omeneşti. Legea trebuie aplicată la virgulă! De mâine, toate stațiile GPL din țară vor fi verificate, iar cele care nu sunt conforme vor fi închise pe loc”, a anunțat Marcel Ciolacu, pe Facebook.

56 de persoane au fost rănite și două au murit în urma exploziilor și incendiului de la stația GPL din Crevedia.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.