INEDIT: Aplicație pentru sesizări dezvoltată de doi elevi gălățeni Recomandat

Primăria Galați primește un ajutor nesperat pentru rezolvarea unor blocaje în circuitul birocratic al documentelor, în cadrul comunicării cu publicul și cetățenii plătitori de taxe, tocmai din partea unor tineri, elevi în cadrul unui liceu de prestigiu din oraș. Ca urmare a acestui fapt, reprezentanții gălățenilor reacționează și îi premiază pe tinerii inovatori.

”Astăzi am avut bucuria de a premia doi copii extraordinari - Vlad Cacenschi și Andrei Durlea - de la Colegiul Național Vasile Alecsandri, care au creat singuri o aplicație electronică foarte utilă.

Prin intermediul aplicației se pot trimite mesaje sau se pot face sesizări către diverse instituții privind situații de victime ale discriminării, corupției, violenței, abuzului sau exploatării.

Este vorba despre un concurs de idei derulat de Asociația Grupul de Acțiune Locală STRATEGAL. Încurajăm și susținem inovația.

Felicitări copiilor și tuturor celor implicați în acest proiect!” s-a arătat încântat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, la momentul prezentării aplicației de către cei doi elevi.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.