Ministrul Sănătății anunță că suma de 600 de milioane de lei a fost investită în infrastructura medicală a județului Bihor Recomandat

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunță că suma de peste 600 de milioane de lei a fost investită în infrastructura medicală din județul Bihor.
Alexandru Rafila a prezentat detaliat investițiile din Bihor.

„33 mil. lei finanțare de la Ministerul Sănătății pentru achiziționarea de echipamente medicale. 22 mil. lei din PNRR pentru extinderea și dotarea compartimentului de terapie intensivă neonatală și amenajarea unui Centru Regional de formare pentru personalul medical. 4 mil. lei din PNRR pentru reabilitarea și modernizarea Spitalului Orășenesc Aleșd. 32 mil. lei din PNRR pentru reabilitarea și dotoarea a 103 cabinete de medicină de familie. 18 mil. lei din PNRR pentru extinderea și modernizarea Spitalului de Psihiatrie din Ștei. 540 mil. de lei din PNRR pentru construirea și dotarea unui corp nou de clădire destinat secțiilor de boli infecțioase și pneumologie în Oradea. 6 mil. de lei din PNRR pentru digitalizarea Serviciului Județean de Ambulanță Bihor și a Direcției de Sănătate Publică Bihor”, a anunțat Rafila pe Facebook.
Ministerul Sănătății susține partenerii locali care au vocația construcției unui sistem de sănătate performant pentru comunitatea pe care o reprezintă, a precizat Rafila.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.