”Situaţia epidemiologică este una foarte bună” în România Recomandat

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat, miercuri, că peste 4,3 milioane de persoane au fost vaccinate cu cel puţin o doză şi sunt peste 3,5 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă.

Valeriu Gheorghiţă participă, miercuri, la deschiderea primului centru mobil de vaccinare împotriva COVID-19, destinat imunizării copiilor cu vârste între 12 şi 15 ani, în Sectorul 4.

Acesta a precizat că succesul campaniei va depinde de implicarea autorităţilor locale.

”Situaţia epidemiologică este una foarte bună în momentul de faţă, ne dorim consolidarea acestui tip de răspuns, iar acest lucru se face doar prin vaccinarea unui număr cât mai mare de persoane. Este important să asigurăm în egală măsură accesul persoanelor din mediul rural la vaccinare, cât mai facil şi tocmai de aceea prioritatea noastră este organizarea de etape de acţiuni de vaccinare din poartă în poartă, din gospodărie în gospodărie prin evenimente de tip maraton de vaccinare şi de asemenea prin creşterea numărului de persoane care se pot vaccina în cabinetele de medicină de familie”, a mai spus Valeriu Gheorghiţă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.