Campusul profesional integrat va fi realizat în județul Vrancea, în anul 2026 Recomandat

Consiliul Județean Vrancea demarează cel mai important proiect educațional din județ, menit să încurajeze învățământul tehnic și economic la nivelul județului.

Vicepreședintele Ionel Cel-Mare a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că luni, 8 aprilie, a fost semnat, la sediul Ministerului Educației, contractul de finanțare pentru construcția unui campus integrat în județul Vrancea. Campusul va reprezenta infrastructura școlară și universitară, constând în spații de învățământ, spații de cazare, cantină, bază sportivă, săli de lectură, bibliotecă, spații de recreere, care vor deservi liceele și instituțiile de învățământ superior de stat din cadrul consorțiului de învățământ dual.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Valoarea totală a proiectului este de 157.146.578 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile din PNRR este de 123.661.511 lei, iar contribuția proprie eligibilă a Consiliului Județean este de 30.934.702 lei (20%).

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:11

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.