Cursuri de securitate cibernetică la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați Recomandat

Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează, în această lună, programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „Proceduri și instrumente de securitate a sistemelor informatice”.

Durata cursului este de 120 ore, la un cost de 1.000 lei/persoană. Pot urma cursul absolvenți ai învățământului superior acreditat, ciclul I de studii universitare de licență (indiferent de domeniul absolvit).

Printre temele care vor fi prezentate se numără: Securitatea cibernetică a sistemelor informatice și a dispozitivelor mobile; Securitatea cibernetică a infrastructurilor critice; Modalități de prevenție în spațiul virtual; Managementul incidentelor de securitate cibernetică; Analiza malware; IT Forensics; Tipuri de amenințări cyber; Data Mining; „training cyber”, cu utilizare platforme consacrate; Auditul de securitate cibernetică.

La finalizarea cursurilor se eliberează certificate de atestare a competențelor profesionale însoțite de suplimente descriptive.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.