British Council recrutează examinatori în Galați Recomandat

British Council recrutează examinatori cu rezidenţă în judeţele Bacău, Vaslui, Neamţ, Suceava, Galaţi și Brăila, în regim de colaborare pentru proba Speaking a examenelor Cambridge English.

Examinatorii trebuie să fie înregistrați fiscal pe teritoriul Romaniei (sau în curs de înregistrare), ca PFA, AF, SA, SRL.

Gălățeni interesați și care îndeplinesc cerințele minime publicate pe site-ul organizației sunt invitați să trimită CV-ul și copiile documentelor doveditoare (diplome sau certificate) care să ateste studiile universitare absolvite, calificările TESOL și experiența de predare la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

British Council oferă cursuri de limba engleză celor interesați de învățarea sau îmbunătățirea abilităților de engleză, fie ea generală sau pentru scopuri specifice (de afaceri, financiară, legală etc), cursuri de pregătire pentru certificatele britanice de limbă engleză, IELTS și Cambridge, precum și cursuri dedicate mediului de afaceri. De asemenea, organizația ajută profesorii să își dezvolte abilitățile de predare prin seminarii de pregătire și prin oferirea accesului la o multitudine de resurse globale.

În România, British Council administrează certificatele de limba engleză - IELTS și Cambridge, testul APTIS pentru organizații - stabilește nivelul cunoștințelor de engleză al angajaților sau al studenților, precum și o varietate de examinări profesionale și universitare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.