×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 807

Bobocii de la UDJG îndrumaţi de colegii mai mari Recomandat

277 cam 277 cam

Clubul Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din cadrul Ligii Studenţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi şi Direcţia Cămine - Cantine organizează în perioada 26.09.2022 – 29.09.2022, proiectul tradiţional „Tutoriat Boboc”.
Prima parte a proiectului constă în organizarea unei curse speciale pentru transportul noilor studenţi etnici români, înmatriculaţi la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. Autocarul va prelua studenţi din raioanele Ialoveni, Hînceşti, Cahul, Orhei, Nisiporeni în data de 26.09.2022, din faţa Hotelului Chişinău, la ora 12:00. La sosirea în Campusul Studenţesc „Alexandru Ioan Cuza” din Galaţi, în jurul orelor 19:30, proaspeţii studenţi vor fi întâmpinaţi de voluntari ai Clubului Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni „Ştefan cel Mare şi Sfânt” şi ajutaţi să se cazeze provizoriu în Căminul studenţesc „C” până la semnarea contractelor de studii.
Ulterior, voluntarii CSBB îi vor îndruma pe „boboci” în toate aspectele pe care le implică viaţa de student la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, de la acomodarea cu campusul studenţesc şi corpurile facultăţilor şi implicarea în activităţi extracuriculare până la obţinerea permisului de şedere.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.