Extensiunea UDJG la Buzău Recomandat

9 udjg 9 udjg

În intervalul 4-16 iulie se desfăşoară, la Buzău, şi înscrierile pentru Admiterea 2022 la extensiunea Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, din judeţul vecin, în ambele variante: atât online cât şi fizic. Aici se organizează admiterea pentru următoarele programe de licenţă: la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, la zi, pentru programul de Educaţie fizică şi sportivă, unde s-au scos la concurs 50 de locuri cu taxă şi la ID (învăţământ la distanţă) pentru Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative şi Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila. La programul Drept, s-au scos la admiterea din acest an 60 de locuri cu taxă, iar la Agricultură alte 60 de locuri cu taxă. Pentru extensiunea ID de la Buzău, criteriile de admitere sunt următoarele:
- 50% media examenului de bacalaureat şi 50% media multianuală pentru specializarea Drept din cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative
- 100% media examenului de bacalaureat pentru specializarea Agricultură de la Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila, din cadrul UDJG.
Pentru programul de la zi, al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport criteriile de admitere sunt următoarele: Faza I - eliminatorie: Testarea capacităţii motrice generale (traseu/parcurs aplicativ), notată cu ADMIS/RESPINS, Faza a II-a: 50 % media de la examenul de bacalaureat; 50 % nota de la proba de aptitudini motrice specifice. (Candidatul trebuie să obţină cel puţin nota 5,00 ca medie a celor 2 probe, respectiv: alergare de viteză pe 50 m cu start din picioare şi săritura în lungime de pe loc).
Admiterea la învăţământul la distanţă/cu frecvenţă redusă se organizează în lunile iulie şi septembrie. Pentru Buzău, cei interesaţi sunt aşteptaţi să vină la Centrul Suport Buzău al S.C. Eurocampus, din str. Hangarului nr. 8, după următorul program: de luni până vineri, de la 9,00 la 15,00 şi sâmbata de la 9,00 la 13,00. Este al doilea an consecutiv în care sunt scoase locuri la admitere în cadrul extensiunii UDJG la Buzău.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.