×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 807

O conferinţă pentru sănătatea mintală la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi Recomandat

3 gal 3 gal

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, prin Facultatea de Medicină şi Farmacie, în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna” şi în parteneriat cu Academia Română, organizează în intervalul 23-27 martie la Galaţi, Conferinţa Europeană de Psihiatrie şi Sănătate Mintală „Galatia 2022”. Manifestarea se va desfăşura integral online, pe o platformă special creată pentru eveniment. Tema de anul acesta este „Interdisciplinaritatea în psihiatrie”.
La acest important eveniment medical şi-au anunţat deja participarea medici psihiatri din ţară şi străinătate, medici de familie, medici din alte specialităţi care ajung în contact cu problematica psihiatriei, farmacişti, psihologi, filosofi, sociologi, dar şi specialişti din alte domenii de activitate.
Preşedintele conferinţei, Prof. univ. dr. Anamaria Ciubara are, de asemenea, şi alţi invitaţi de talie mondială, personalităţi importante din psihiatrie şi disciplinele conexe, care vor conferenţia în plen.
Ca în anii precedenţi, participarea la Conferinţa Europeană de Psihiatrie şi Sănătate Mintală “Galatia 2022” va conferi participanţilor credite de formare profesională continuă.
Înscrieri la eveniment se pot face la adresa: https://lapsihiatru.ro/inscriere-conferinta-galatia-2022/. Informaţii suplimentere pe: https://www.facebook.com/European-Conference-of-Psychiatry-and-Mental-Health-Galatia-2022-1883936228529215.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.