Un copil de 12 ani va absolvi liceul și facultatea în același timp Recomandat

Un băiat de 12 ani, din Carolina de Nord a luat ore suplimentare la școală în lungile perioade de inactivitate din timpul pandemiei. Un an mai târziu, Mike Wimmer din Salisbury va absolvi liceul și facultatea în aceeași săptămână.

Wimmer a finalizat patru ani de școală într-un an: doi ani de liceu și un colegiu de doi ani. El va primi diploma de absolvent de la Colegiul Comunitar Rowan-Cabarrus pe data 21 mai, iar pe cea de la Liceul Concord Academy, pe 28 mai.

Copilul, care este foarte interesat de robotică, a declarat pentru CNN că este genul de persoană pasionată „de matematică și știință”

El a învățat aproape tot ce știe despre programare și robotică singur și și-a creat propriul startup, numit Reflect Social, care „combină platformele sociale populare cu dispozitive Internet of Things (IoT), oferind o nouă experiență socială dinamică”, potrivit site-ului său .

„Scopul meu antreprenorial este să construiesc o tehnologie care să le permită oamenilor să ducă o viață mai bună”, a spus el.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.