Târgul Educaţional Student #UDJG continuă Recomandat

9 stud 9 stud

Circa 900 de elevi din judeţul Vrancea au venit la Cinematograful Balada din Focşani pentru a participa la Târgul Educaţional Student #UDJG. Reprezentanţii Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi au atras participanţii cu programe şi specializări interesante, experimente inedite, poveşti de succes ale absolvenţilor, momente artistice şi o tombolă cu premii, organizată din oră în oră. Mediul local de afaceri a fost reprezentat de partenerul târgului, Compania Roman’s din Focşani.
Evenimentul a fost deschis de Primarul Municipiului Focşani, domnul primar Cristi Valentin Misăilă şi de iniţiatorul acestei campanii, prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG.
Prezent la Târgul de la Focşani, prof. univ. dr. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi a declarat: „Vă invităm cu mare drag să deveniţi studenţi UDJG! Astăzi am venit la Focşani să prezentăm o ofertă educaţională complexă, vă aşteptăm la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, pentru a alege, în cunoştinţă de cauză din cele peste 80 de programe de licenţă instituţionale. În oferta universităţii sunt prezente şi alte programe de pregătire, pentru dezvoltarea carierei profesionale sau de conversie profesională, inclusiv pentru continuarea studiilor universitare prin intermediul programelor de masterat şi doctorat. Există facilităţi de cazare şi masă pentru cei care doresc să studieze în oraşul de la Dunăre, iar în toamnă se va da în folosinţă un cămin nou, realizat la standarde europene.”
Târgurile educaţionale „Student#UDJG” se înscriu în rândul activităţilor Proiectului „Parteneriat pentru performanţa educaţională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi cu Inspectoratele Şcolare Judeţene şi cu instituţiile de învăţământ preuniversitar din Galaţi şi judeţele limitrofe.
Viitoarele întâlniri cu liceenii vor fi la Buzău - 12 aprilie, Tulcea - 14 aprilie, Slobozia - 3 mai, Galaţi - 5 mai.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.