A fost şi Târgul Educaţional Student #UDJG Recomandat

el el

Peste 1000 de elevi de clasele a XI-a şi a XII-a, din judeţul Brăila, însoţiţi de părinţi şi profesori, au participat ieri la Târgul Educaţional Student #UDJG, organizat în incinta Facultăţii de Inginerie şi Agronomie din municipiu (FIAB).
Treisprezece facultăţi din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi au arătat, cu această ocazie, tot ce au ele mai bun, pentru ca tinerii să cunoasca programele de studiu şi specializările de la admiterea din acest an, dotările din „Campusul Al. I. Cuza”, oportunităţile în carieră şi posibilităţile de dezvoltare personală pe care le oferă parcurgerea unui program educaţional în cadrul UDJG.
„A fost primul târg cu prezenţă organizat după o perioadă de un an, am simţit atât entuziasmul organizatorilor, cât şi al vizitatorilor. Mulţumesc facultăţilor, studenţior participanţi, departamentelor administrative, echipei de la Departamentul de Comunicare, colectivului FIAB coordonat de conf. ec. dr. ing. Adrian Mihai Goanţă, decanul facultăţii gazdă din Brailă. Mâine, echipele de promovare se vor afla la Focşani, apoi vor urma localităţile: Buzău, Tulcea, Slobozia şi Galaţi. În afara României, UDJG va organiza Târguri similare la Chişinău, Bălţi şi Cahul”, a declarat prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG, iniţiatorul acestei campanii de promovare.
Târgurile educaţionale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanţă educaţionala”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, alături de Inspectoratele Şcolare Judeţene şi de instituţiile din învăţământul preuniversitar.
Viitoarele întâlniri cu liceenii se vor desfăşura după următorul grafic: Focşani - 7 aprilie, Buzău - 12 aprilie, Tulcea - 14 aprilie, Slobozia - 3 mai şi Galaţi - 5 mai.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.