Educație financiară la Universitatea ”Danubius” Recomandat

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) va organiza, în perioada 21 – 25 martie 2022, o serie de activități de educație financiară în cadrul Global Money Week 2022, o inițiativă globală  de educație financiară sub egida OECD pentru conștientizarea importanței faptului că tinerii trebuie să capete cunoștințe și să își formeze abilități și comportamente pentru a lua decizii financiare sănătoase și, în cele din urmă, pentru a obține bunăstarea financiară. Dintre evenimentele preconizate a se organiza în cadrul Universității ”Danubius” din Galați se vor număra:

  • Seminar de educație financiară - Învață de la un antreprenor de succes!

Având în vedere focusul Universității spre antreprenoriat, această inițiativă poate fi privită ca un beneficiu pentru studenții Universității Danubius. În data de 21 martie de la ora 19:00 va avea loc un Webinar care îl va avea ca invitat pe domnul Radu Georgescu – Chairman of the Board  Seedblink.

  • Finanțe Personale - Investiții în Acțiuni vs Fonduri de Investiții.

Cel de al doilea seminar se va desfășura în data de 24 februarie, de la ora 17.00. Autoritatea de Supraveghere Financiară(ASF) în colaborare cu Universitatea Danubius organizează evenimentul în sistem online, sub forma unui webinar.

  • „Asigurările de Sănătate Private – Mecanisme de funcționare și reglementare fiscală”

Evenimentul va avea loc online și va fi organizat în data de 22 februarie, ora 14.00, de către ASIROM VIG SA în colaborare cu Universitatea Danubius

Invitat și speaker principal: Bogdan Zamfirescu, membru Directorat - ASIROM VIG SA. Speakeri din cadrul Universității Danubius: Drd. Carmen Ion, Elena Giurgea, executor judecătoresc, Asist. Univ. Varvara Licuța Coman.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.