De Ziua Națională, mai mulți profesori și cadre medicale au fost decorate de Președinție Recomandat

1 Decembrie este prilejul de a mulțumi unor personalități remarcabile, care, prin activitatea lor de zi cu zi, fac România mai bună, a spus Klaus Iohannis după ce a decorat mai multe cadre medicale, profesori și reprezentanți ai societății civile.

"Ziua de 1 Decembrie este acel moment din an când ne luăm răgazul de a ne gândi mai mult la importanța identității noastre naționale, la valorile și aspirațiile pe care le împărtășim.

1 Decembrie este însă și prilejul de a mulțumi unor personalități remarcabile, care, prin activitatea lor de zi cu zi, fac România mai bună.

Astăzi, îmi revine bucuria de a le onora eforturile depuse și de a le transmite gratitudinea întregii societăți. Ziua Națională a României marchează respectul pe care îl vom purta mereu unei generații care s-a dedicat trup și suflet împlinirii unui ideal măreț și reprezintă simbolul unității, al sacrificiului și al speranței poporului român", a spus preşedintele Klaus Iohannis în timpul ceremoniei de decorare a unor cadre medicale, membri ai corpului didactic și reprezentanți ai societății civile, cu prilejul Zilei Naționale a României.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.