A X-a Ediție a Târgului Universităților din România, organizată de către Federația Tinerilor Români de Pretutindeni în Republica Moldova s-a încheiat Recomandat

Sub sloganul «La UGAL ești pe val»”, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați  a participat cu o echipă formată din cadre didactice, studenți, reprezentanți ai Departamentului de Mobilități Internaționale și Programe Comunitare și ai Departamentului de Comunicare, Promovare și Relații Publice.

Reprezentanții UDJ au oferit mape, pliante și informații cu privire la Admiterea 2021 din universitatea gălățeană. Participanții au fost interesați de locurile scoase la concurs și specializările celor 14 facultăți la Admitere 2021, proiecte și mobilități internaționale, condiții de cazare și masă din Campusul „Al. I Cuza".

„Suntem singura instituție de învățământ superior din România cu extensiuni atât în Vestul cât și în Estul Europei, care dezvoltă specializări și parteneriate în Italia, Republica Moldova și Ucraina. Ne bucurăm de interesul pe care tinerii de peste Prut îl arată pentru locurile oferite la admitere de universitatea noastră, inclusiv pentru românii de pretutindeni, și îi asigurăm că suntem o instituție de nivel european, axată pe un proces didactic modern și competitiv, cu rezultate în cercetare, dezvoltare, inovare și transfer tehnologic recunoscute la nivel internațional. Așteptăm cu drag candidații din Republica Moldova la Admiterea 2021”, a declarat prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, la debutul campaniei de informare.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.