Ministerul Educației a publicat lista cu rata de infectare COVID pentru fiecare localitate din România Recomandat

Potrivit Ministerului Sănătății la momentul actual sunt 1.800 de localități cu rata de infectare sub 1 la mia de locuitori în ultimele 14 zile. Totodată mai sunt 1.400 de localitățu unde incidența este mai mare de 1 la mie. 

“Miercuri, 5 mai, vor merge la școală cu prezență fizică absolut toți copiii din grădinițe, toți copiii din învățământul primar, inclusiv clasa pregătitoare. Pentru elevii claselor a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a din localitățile în care rata de infectare este sub 1 la mie, și avem la ora actuală aproape 1.800 de localități în care rata de infectare este sub 1 la mie, vor merge de asemenea la școală de miercuri 5 mai, cu prezență fizică.

Ceilalți elevi de clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a din localitățile în care rata de infectare este încă peste 1 la mie vor începe școala miercuri, 5 mai, în sistem online, este vorba de puțin peste 1.400 de localități.
Săptămâna viitoare, de luni 10 mai, vor începe școala toți elevii claselor terminale, a VIII-a, a XII-a, a XIII-a cu prezență fizică indiferent de scenariu”, a declarat Cîmpeanu.
 
AICI găsiți lista cu rata de infectare pentru fiecare localitate.
 
 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.