Festivalul Folcloric Național "Brâul de la Boteni" Recomandat

E.Sava_Popovici Miercuri, 07 August 2024 0

Comuna Boteni, din județul Argeș a fost în weekend în sărbătoare

Festivitatea de premiere în cadrul Festivalului Folcloric Național "Brâul de la Boteni", s-a desfșurat sub egida evenimentului căruia a fost celebrată o nouă ediție a Zilei Comunei. Anul acesta, pe scena festivalului au urcat ansambluri prestigioase din județ și din țară, care au încântat publicul prezent cu muzica și dansul lor.

Alături de comunitate, au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale, parlamentari de Argeș, consilieri județeni și primari.

Cu prilejul Zilei Comunei, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a înmânat primarului Comunei Boteni, Vasile Leau, în numele Primăriei și Consiliului Local, Diploma de Excelență pentru activitatea desfășurată în administrația locală și contribuția adusă la dezvoltarea comunității, precum și pentru păstrarea, punerea în valoare și promovarea folclorului și a patrimoniului cultural prin desfășurarea Festivalului Folcloric. Prima ediție a Festivalului "Brâul de la Boteni" a avut loc pe scena Căminului Cultural din Boteni la 4 august 1996.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.