Festivalul B Zone Folk Romania, la Tg. Neamț Recomandat

E.Sava_Popovici Marți, 30 Iulie 2024 0

Sâmbătă, 27 iulie a debutat Festivalul B Zone Folk Romania, organizat de CJ Neamț, Primăria orașului Tg. Neamț și Casa de Cultură „Ion Creangă” din localitate

Astfel, la Amfiteatrul „Ștefan cel Mare” evoluează Grupul de copii „Ariciorii“, Sînziana Ailenei cu Grupul „Magic Folk“ și Paul Tihan.

Prima seară au urcat pe scenă membrii Cenaclului „Flacăra“ cu Andrei Păunescu și invitații săi, după care Cristofor Aldea-Teodorovici & Band. În paralel, la stadionul „Cetatea” și-au deschis porțile un târg al meșterilor populari, un atelier de caricatură cu Marian Avramescu, o expoziție auto-retro și un sector în care se vor desfășura activități gastronomice.

Duminică, 28 iulie, la Amfiteatrul „Ștefan cel Mare”, au susținut concerte membrii Asociației Culturale „Eu Cred“ din Tașca și Daria Boghean din Târgu-Neamț. La ora 18.00 au urcat pe scenă Trupa „Ocru”, la ora 19.00 – trupa „Fără Zahăr”, iar de la ora 20.00 -Pavel Stratan. Festivalul s-a încheiat cu un concert susținut de Mihai Mărgineanu & Band.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.