Bucharest Tech Week 2024, un succes Recomandat

E.Sava Popovici Miercuri, 19 Iunie 2024 0

Ediţia din acest an a Bucharest Tech Week a atras peste 30.000 de pasionaţi de tehnologie, digitalizare şi inovaţie, pe durata desfăşurării evenimentului, în perioada 10-16 iunie, informează organizatorii într-un comunicat de presă.

Un număr de peste 100 de companii au prezentat cele mai recente produse şi servicii, iar mai mult de 110 speakeri locali şi internaţionali au adus în atenţia publicului cele mai noi tendinţe şi perspective din domeniul tehnologiei.

Ca în fiecare an, Bucharest Tech Week a fost structurat în cele două formate: Business Summits - o serie de conferinţe specializate pe diverse domenii tech, şi Tech Expo - cea mai amplă expoziţie de tehnologie şi inovaţie destinată publicului larg, organizată la Romexpo, Pavilion B1. Organizată în weekendul trecut, Tech Expo, cea mai amplă expoziţie de tehnologie şi inovaţie din Europa Centrală şi de Est, a contorizat 28.954 de vizitatori, ce au avut posibilitatea de a descoperi şi testa produse şi soluţii de ultimă generaţie, cum ar fi: gadget-uri, roboţi, vehicule electrice, produse pentru case inteligente, smartphone-uri, laptopuri şi soluţii de gaming de top.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2024 04:37

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.