„Un vis împlinit! Primul spectacol, în noul spațiu cultural al Galațiului” Recomandat

La Centrul Cultural "Dunărea de Jos" (CCDJ) a fost inaugurată prima sală de spectacole nouă și modernă, construită de către Consiliul Județean Galați în cadrul unui proiect cu fonduri europene în valoare 1,8 milioane de euro.

„Este un moment deosebit pentru comunitatea noastră. Acesta este rezultatul unei colaborări frumoase, care a fost posibilă datorită muncii în echipă. Noua sală de spectacole va fi locul în care se vor desfășura spectacolele captivante ale elevilor talentați ai Școlii de Arte. Aici, fiecare notă muzicală, fiecare mișcare de dans și fiecare expresie artistică vor prinde viață și vor încânta sufletele celor care ne trec pragul", a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, la inaugurarea noului spațiu cultural.

Sala de spectacole are 154 de locuri, facilități moderne și echipamente de înregistrare de ultimă generație. Această sală va găzdui o varietate de evenimente culturale, inclusiv spectacolele organizate de Școala de Arte a CCDJ, precum și proiecții de film, conferințe și dezbateri pe teme culturale sau educaționale.

Investiția, în valoare de 1,3 milioane de euro este realizată cu fonduri europene atrase de către Județul Galați, prin Programul Operațional Comun România – Republica Moldova 2014-2020, în cadrul unui parteneriat cu raionul Hîncești și Primăria Comunei Mereșeni.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.