Concurs cu premii de 7.500 de euro, pentru graficieni și edituri Recomandat

Concursul “Coperta Anului 2021 în România” este destinat ilustrațiilor de copertă de carte și este lansat de Dreamstime, cea mai mare comunitate de imagini stock din lume, alături de partenerii Cărturești și PressOne. Pot participa editurile sau graficienii care au publicat cărți cu coperți originale în perioada 2020-2021. Sunt acceptate atât coperțile care folosesc materiale stock, cât și cele cu conținut exclusiv original.

Câștigătorii vor primi atât premii financiare, cât și abonamente gratuite care permit licențierea imaginilor cu licență internațională pe viață și cu drept de folosire pentru viitoare coperți de carte în tiraj nelimitat.

Premiile sunt următoarele:

  • Premiu special în valoare de 3000 de euro
  • Locul I – 2000 de euro
  • Locul II – 1500 de euro
  • Locul III – 1000 de euro.

Premiul special pentru cea mai bună creație va fi acordat de un juriu alcătuit din reprezentanții partenerilor, editorii Dreamstime, reprezentanți ai editurilor din România și specialiști din domeniu care vor vota coperta preferată, iar locurile I-III vor fi alese și de comunitatea de utilizatori Dreamstime prin vot online. Votarea se poate face prin crearea unui cont gratuit pe https://www.dreamstime.com/

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.