11 august, Ziua Mondială a Caligrafiei Recomandat

Caligrafia este o artă folosită astăzi în multe concepte de design pentru publicitate și promovare, ușor de realizat datorită tehnologiei avansate de care dispunem în zilele noastre. Caligrafia are o istorie vastă care a avut un impact asupra multor culturi din întreaga lume. Ziua Mondială a Caligrafiei ne aminteşte această istorie și speră ca oamenii să poată adopta caligrafia ca pe o pasiune în viața lor.

Caligrafia este o formă de artă antică care este una dintre cele mai vechi forme de comunicare. Caligrafia apare pentru prima dată în anul 200 î.Hr. în China. În plus, această formă de artă istorică este evidentă în aproape fiecare regiune a lumii ca fiind principala sursă de scriere și comunicare a manuscriselor. În primele descoperiri, documentele religioase, cum ar fi Biblia originală, sunt scrise în caligrafie ebraică biblică. Cu influență occidentală, caligrafia ar lua un punct de vedere mai creativ.

Ziua Mondială a Caligrafiei permite experților și începătorilor să se întâlnească pentru a discuta, a practica și a învăța despre arta caligrafiei. Această sărbătoare a început prin intermediul Pen Museum și Manuscript Pen Company. Pen Museum este un muzeu dedicat predării artei caligrafiei, iar Manuscript Pen Company este un comerciant cu amănuntul de artă specializat în produse de caligrafie. În fiecare an, Pen Museum aduce experți din diferite școli de artă și permite vizitatorilor care frecventează muzeul să învețe cum să se inițieze în caligrafie și diferitele stiluri de artă care există.

Ziua Mondială a Caligrafiei celebrează această artă în istoria sa și îi încurajează și pe alții să participe și să învețe despre această formă de artă.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.