11 platforma de deșeuri funcționale în Județul Bihor Recomandat

E.Sava_Popovici Miercuri, 09 Octombrie 2024 0

Se deschide platforma de deșeuri din Sânmartin

S-a deschis o nouă platformă de colectare a deșeurilor mari, în Sânmartin. Bihorenii din localitățile comunelor Sânmartin și Hidișelul de Sus pot depozita gratuit deșeurile în fiecare vineri, între orele 10:00 – 18:00. Platforma este gestionată de operatorul de salubritate RER VEST.

Accesul va fi permis doar vehiculelor cu sarcina utilă maximă de 1,5 tone, identificarea cetățenilor urmând să se facă pe baza cărții de identitate.

Bihorenii au la dispoziție 11 astfel de platforme în tot județul pentru depozitarea deșeurilor mari (Aleșd, Beiuș, Marghita, Salonta, Vadu Crișului, Bratca, Ceica, Sântandrei, Tileagd, Oșorhei și Sânmartin).

Fiecare centru este dotat cu 12 containere de mari dimensiuni pentru colectarea separată a deșeurilor precum materiale textile, bunuri reutilizabile, metalice, obiecte de uz casnic, sticlă, electrice/electrocasnice/electronice, materiale plastice, hârtie/carton, lemn/mobilier, vegetale, resturi din construcţii şi deşeuri cu conţinut periculos.

Platformele fac parte dintr-o rețea de 32 de CAV-uri, un proiect al Consiliului Județean Bihor și al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) Ecolect Group, derulat în parteneriat cu primăriile.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.