Mesajul lui Ciolacu pentru pompierii români: Îi sărbătorim astăzi pe eroii discreți de lângă noi Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe pompieri cu prilejul Zilei Pompierilor din România. Le mulțumim pentru omenie, profesionalism și implicare civică, a spus Ciolacu.
Ziua Pompierilor din România se sărbătorește în fiecare an pe 13 septembrie.

„Îi sărbătorim astăzi pe eroii discreți de lângă noi, pe ajutorul cărora ne bazăm atunci când incendiile, inundațiile sau alte situații de urgență pun în pericol vieți, locuințe și comunități. Le mulțumim pentru omenie, profesionalism și implicare civică”, a spus șeful Guvernului român.

Marcel Ciolacu s-a referit și la misiunile din străinătate ale pompierilor români.

„Curajul și solidaritatea sunt valori ce nu au granițe. Au fost dovedite de salvatorii români în misiunile dificile nu doar în țară, ci și în Grecia, Franța și oriunde au fost solicitați să intervină.Le suntem recunoscători și le dorim multă sănătate și succes în misiuni. La mulți ani, dragi pompieri!”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Ziua Pompierilor din România este o sărbătoare anuală care comemorează în fiecare zi de 13 septembrie Bătălia din Dealul Spirii, care a avut loc în 1848 la București între compania de pompieri condusă de Căpitanul Pavel Zăgănescu și un corp de armată al Imperiului Otoman.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.