Premierul Marcel Ciolacu vrea o colaborare între autoritățile statului și organizațiile neguvernamentale în domeniul medical Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu a participat la semnarea parteneriatului dintre Asociația Dăruiește Viață și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “M.S.Curie”. Se creează premisele realizării unui Campus Medical Pediatric, singurul de acest fel din țară, a fost mesajul prim-ministrului.

Ceremonia a avut loc marți.

„Lucrurile bune trebuie continuate! Prin semnarea astăzi a am creat cadrul legal pentru începerea construcției celei de-a doua clădiri de spital de la Marie Curie. Astfel, se creează premisele realizării unui Campus Medical Pediatric, singurul de acest fel din țară. Locul unde toți copiii vor avea acces la condiții moderne de tratament, unde părinții vor avea condițiile necesare pentru a lupta alături de copiii lor și unde medicii vor avea la dispoziție tehnologia și resursele necesare pentru a excela”, a explicat Marcel Ciolacu.

Premierul a militat pentru colaborarea dinte autoritățile statului și organizațiile neguvernamentale
„Aceasta este calea corectă pentru a crea condiții europene în spitalele românești. Prin colaborarea dintre autoritățile statului, Ministerul Sanatatii Romania și organizațiile neguvernamentale vom putea crea un sistem medical sustenabil și vom putea aduce și în sistemul public un management performant”, a precizat premierul Marcel Ciolacu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.