Ciucă: Trebuie să promovăm eficient mesajele noastre, altfel lăsăm locul celor care poartă un război informațional Recomandat

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a participat la Forumul Globsec de la Praga. Mesajul liderului liberal a fost că „modul de guvernare și comunicarea politică trebuie să fie actualizate, pentru a răspunde provocărilor momentului”.

Conferința s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în capitala Cehiei.

„Este obligatoriu ca guvernul să livreze măsuri practice, ancorate în realitatea de zi cu zi. Trebuie să promovăm eficient mesajele noastre – prin care prezentăm situația reală și implicațiile soluțiilor propuse de executiv – altfel lăsăm locul celor care poartă un război informațional să își răspândească poveștile manipulatoare. Modul de guvernare și comunicarea politică trebuie să fie actualizate, pentru a răspunde provocărilor momentului. Asta am comunicat la Forumul Globsec, cea mai importantă conferință de securitate din regiune, care se ține zilele acestea la Praga”, a declarat Nicolae Ciucă.

Potrivit organizatorilor, Forumul Globsec de la Praga este cea mai mare conferință pe teme de securitate și apărare din Europa Centrală și de Est.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.