Două sportivelor nemțene, omagiate acasă după participarea la Jocurile Olimpice Recomandat

E.Sava_Popovici Luni, 26 August 2024 0

Consiliul Județean Neamț, reprezentat de vicepreședinții Răducu-Adrian Păduraru și Dragoș-Victor Chitic, a participat, astăzi, la un eveniment de marcă: omagierea sportivelor nemțene Bianca Florentina (Perie) Ghelber și Ioana Vrînceanu care s-au întors de curând de la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Manifestarea a avut loc în sala ”Calistrat Hogaș” a Palatului Administrativ și a fost organizată la inițiativa Prefectului județului Neamț, Adrian Bourceanu.

Ioana Vrînceanu, născută pe 7 martie 1994, în satul Pluton de lângă Târgu Neamț, este o canotoare română, cu multiple titluri naționale și internaționale câștigate până în prezent, ultimele două medalii fiind cele primite în urmă cu câteva zile la Paris (argint și aur olimpic, la probele de dublu rame feminin categoria ușoară și 8+1 feminin).

Bianca Florentina Ghelber s-a născut la Roman pe 1 iunie 1990 și este performeră la sportul aruncarea cu ciocanul, având la activ 4 participări la Jocurile Olimpice, 4 titluri de campioană mondială la junioare, 5 medalii europene și 76 de titluri naționale.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.