Inspecție guvernamentală pe șantierul din Valea Oltului Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu a fost, miercuri, în inspecție pe Valea Oltului. lucrările Împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, Ciolacu a verificat stadiul lucrărilor din zonă. Concluzia lui Marcel Ciolacu este că sunt cele mai grele lucrări de după Revoluție, iar Sorin Grindeanu a promis că traficul se va relua până în 9 august.

„Sperăm să ne ajute și vremea. Este una dintre cele mai mari reallizări. Plus că lucrările grele de fapt acum vor intra în lucru, având front de lucru prin aceste defrișări prin aceste drumuri de acces. Sunt, cred, cele mai grele lucrări pe care le avem după Revoluție, dar trebuie să ne obișnuim cu ele, pentru că trebuie să ne pregătim de Comarnic – Brașov”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că lucrările de pe Valea Oltului sunt în grafic, fiind realizate în proporție de aproape 75%.

„Săptămâna viitoare avem termenul maxim de 9 august când se va redeschide circulația. Nu am niciun fel de motive în acest moment să nu credem că se va respecta acest termen. Au lucrat foarte bine, s-a lucrat în această perioadă consistent, dovadă că s-a ajuns în aceste 3 săptămâni la 75%”, a explicat Sorin Grindeanu.

Amânarea lucrărilor ar fi însemnat o întârziere de un an și penalizare de 80 de milioane de lei, a precizat Sorin Grindeanu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.