Decizie. Au fost suplimentate sumele alocate de stat unor agricultori și sportivilor olimpici Recomandat

Guvernul a suplimentat sumele de bani acordate sportivilor care participă la Jocurile Olimpice de la Paris. De asemenea, au fost alocate sume suplimentare pentru subvenționarea motorinei și pentru investițiile în sectoarele de creșterea a păsărilor și porcilor.

Anunțurile au fost făcute înainte de ședința săptămânală de Guvern.

„Suplimentăm și sumele pentru sprijinirea producătorilor agricoli, prin subvenționarea accizei pentru motorina utilizată în agricultură și prin susținerea investițiilor în creșterea porcilor și în sectorul avicol. Alocăm Ministerului Agriculturii 270 de milioane lei în credite de angajament și peste 570 de milioane lei în credite bugetare”, a transmis Marcel Ciolacu.

Bani vor primi de la stat și sportivii români care participă la Jocurile Olimpice.
„Aprobăm azi 32 de milioane de lei Agenției Naționale pentru Sport, pentru susținerea sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Paris. Am fost zilele trecute și la Snagov și la Izvorani să le urez succes sportivilor și antrenorilor lotului olimpic și le-am spus că o țară întreagă așteaptă să ne facă la fel de fericiți și mândri cum au reușit și fotbaliștii noștri la Euro 2024”, a precizat premierul Marcel Ciolacu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.