Bogdan Ivan, la întâlnirea cu partenerii saudiți: am evidențiat poziția României ca poartă de acces către Europa Recomandat

Ministrul Cercetării, Bogdan Ivan, a participat la reuniunea România - Arabia Saudită. În cadrul acesteia s-a semnat un memorandum privind cooperarea în domeniul serviciilor logistice.

Ministrul Bogdan Ivan a prezentat potențialul experților români în IT.

„Asigurăm creșterea economiei României cu un partener deschis către noile tehnologii! Am participat astăzi la reuniunea la nivel înalt România - Arabia Saudită, găzduită de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. În discuțiile cu partenerii saudiți, am evidențiat poziția României ca poartă de acces către Europa și am prezentat potențialul experților români în IT și tehnologii emergente. Datele sunt petrolul zilei de mâine. Regatul Arabiei Saudite investește masiv în soluțiile digitale pentru eficientizarea activității administrației, dar și în dezvoltarea strategiilor ce susțin inovația tehnologică și inteligența artificială”, a explicat ministrul Bogdan Ivan.

Ministrul Sorin Grindeanu a semnat alături de ministrul saudit al Transporturilor, Saleh Al Jasser, Memorandumul de Înțelegere pentru cooperarea în domeniul serviciilor logistice, prin care România își consolidează poziția de Poartă a Europei.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.