Nicolae Ciucă răspunde PSD: Onoarea nu este o sintagmă cu care să te joci la orice fel de întâlnire, orice fel de supărare pe care o ai Recomandat

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a răspuns acuzațiilor PSD în scandalul privind data alegrilor parlamentare și prezidențiale. Am în spate o carieră și în cariera mea am demonstrat onoare și demnitate, a transmis liderul PNL.

„Onoarea mea a fost, este și va rămâne pentru România și pentru români. Am în spate o carieră și în cariera mea am demonstrat și onoare, și demnitate. Nu mi s-a reproșat niciodată până acum. În viața politică lucrurile stau altfel, dar totuși diferența cred că trebuie să fie făcută de faptul că pe cei care au ridicat un astfel de subiect mai întâi de toate să se uite la propria prestație și dacă o fac vor ajunge singuri la o concluzie. Onoarea nu este o sintagmă cu care să te joci la orice fel de întâlnire, orice fel de supărare pe care o ai. Este o chestiune pe care o ai sau nu o ai”, a explicat președintele PNL.

Nicolae Ciucă a mai spus că nu-i va ataca pe liderii PSD.

„Eu nu am vorbit de rău pe niciunul dintre dumnealor și nici nu vreau să o fac. Sunt lucruri mult mai importante pe care merită să le dezvoltăm și să le discutăm. Ceea ce are sau nu are fiecare dintre noi rămâne de văzut”, spune Nicolae Ciucă, întrebat dacă liderii PSD sunt oameni de onoare”, a adăugat Nicolae Ciucă.
Liderii PSD l-au acuzat pe Nicolae Ciucă de faptul că nu a respectat înțelegerea privind organizarea alegerilor prezidențiale în luna septembrie. Ei au prezentat și un document semnat de Nicolae Ciucă în luna martie prin care se stabilea că data primului tur al alegerilor va fi în septembrie.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.