Nicolae Ciucă: Vor avea loc discuții miercuri în coaliție, eu cred că stabilim data alegerilor prezidențiale Recomandat

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că miercuri liderii liberali se vor întâlni cu cei ai PSD. Va fi o ședință a coaliției în cadrul căreia ar putea fi stabilită data alegerilor prezidențiale, a spus Ciucă.

Liberalii vor ca alegerile să fie organizate la sfârșitul anului, în noiembrie și decembrie. Inițial s-a stabilit ca alegerile să fie organizate în septembrie.

„Este adevărat că, atunci când am discutat calendarul alegerilor, s-a convenit, fără să fie formalizat, ca data alegerilor să fie în septembrie. După modul în care s-au desfășurat alegerile locale și europarlamentare și feedback-ul, mesajele pe care le-am avut din teritoriu, în primul rând de la părinți, a fost o chestiune legată de faptul că a fost perturbat procesul de învățământ. Iată că suntem în a opta zi și nu avem încă rezultatele finale. Au fost școli care nu își reluaseră, la sfârșitul săptămânii, activitatea, ca atare toți cei care au examene de capacitate, bacalaureat, s-au simțit afectați de acest aspect”,a explicat Nicolae Ciucă.

Discuțiile vor avea loc miercuri, în cadrul ședinței coaliției.
„Eu cred că miercuri stabilim data acestor alegeri”, a precizat Ciucă.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.