Prima ședință de Guvern după alegeri. Ciolacu: românii vor un trai mai bun și prețuri corecte, nu circ în stradă Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj în timpul primei ședințe de Guvern de după alegerile locale și europarlamentare. Alegerile au trecut, românii vor un trai mai bun și prețuri corecte, nu circ în stradă, a spus Ciolacu, referindu-se la scandalurile provocate de unii dintre cei care au fost învinși în scrutin.

Premierul s-a adresat miniștrilor.
„Alegerile au trecut și revenim la prioritățile românilor, care așteaptă un nivel de trai mai bun și prețuri corecte, nu circ în stradă, cum fac încă unele partide, deși au fost deja taxate dur de electorat”, a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul a arătat că inflația continuă să scadă.
„Mă bucur că inflația continuă să scadă ajungând deja aproape de 5% și vom continua să luăm măsuri pentru a proteja puterea de cumpărare a populației”, a precizat Marcel Ciolacu.
Mai mulți reprezentanți USR și senatoarea Diana Șoșoaca au contestat rezultatul alegerilor de duminică, susținând că au descoperit numeroase nereguli în procesul electoral.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.