Laboratoarele de microbiologie din cadrul unităților sanitare publice, vizate de un proiect de 22 de milioane de euro Recomandat

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunță un proiect în valoare de 22 de milioane de euro pentru laboratoarele de microbiologie din România.

Ministerul Sănătății transmite că a publicat „metodologia de acordare a avizului de oportunitate în vederea implementării proiectelor de investiții în infrastructura laboratoarelor de microbiologie din cadrul unităților sanitare publice”.

Proiectul în valoare de 22 de milioane de euro este coordonat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în parteneriat cu Ministerul Sănătății.
Beneficiari eligibili unt unități sanitare publice care au în structură sau care au în curs de înființare laboratoare de microbiologie
Cererea de finanțare, avizul de oportunitate obținut de la Ministerul Sănătății, împreună cu anexele obligatorii și cu documentele suport se vor depune exclusiv prin sistemul informatic MySMIS2021, a precizat Ministerul Sănătății.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.