Bogdan Ivan: Cel mai mare producător român de materiale de construcții s-a extins în Europa Recomandat

Ministrul Cercetării, Bogdan Ivan, anunță că cel mai mare producător român de materiale de construcții a achiziționat două fabrici moderne din Ungaria. Grupul TeraPlast din Bistrița se extinde în Europa, anunță ministrul român.

Bogdan Ivan a participat la ceremonia de semnare a documentelor.

„Grupul TeraPlast din Bistrița se extinde în Europa! După aproape 130 de ani de activitate,TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, s-a extins în Europa prin achiziția a două fabrici moderne din Ungaria, parte a grupului austriac Wolfgang Freiler”, a scris pe Facebook ministrul Ivan.

Achiziția reprezintă un pas înainte pentru economia României.
„Achiziția fabricii Polytech, specializată în producția de țevi de protecție pentru cabluri, va ajuta la extinderea companiilor românești de tehnologii digitale pe piețele din Europa Centrală și de Vest. TeraPlast este un exemplu de succes românesc bazat pe curaj, determinare și inovație. Am fost bucuros să particip, alături de președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, domnul Radu Moldovan, la celebrarea acestui moment important pentru compania bistrițeană, care devine astfel unul dintre cei mai mari procesatori de polimeri din Europa”, a precizat ministrul Bogdan Ivan.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.