Premierul Marcel Ciolacu face o vizită oficială în Turcia Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu face marți o vizită oficială în Turcia. El este însoțit de mai mulți miniștri. În programul vizitei sunt numeroase evenimente.

Vizită oficială de la Ankara începe la ora 14.00 cu vizitarea Mausoleului Atatürk, din cadrul complexului Anıtkabir din Ankara și depunerea unei coroane de flori
Apoi, la ora 16.00 este programată sosirea delegației la sediul Palatul Prezidențial. Conform programului, Ciolacu are o întrevedere cu președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, urmată la ora 17.00 de ceremonia de semnare a Declarației Comune pentru Înființarea Consiliului Cooperării Strategice la Nivel Înalt dintre România și Republica Turcia.

Cele două delegații au programată o întrevedere în plen, iar la ora 18.15 este ceremonia de semnare a Acordurilor și a Memorandumurilor de Înțelegere, împreună cu Recep Tayyip Erdoğan, președintele Republicii Turcia.
La ora 18.30 este momentul declaraților de presă comune ale premierului Marcel Ciolacu, și președintelui Recep Tayyip Erdoğan., iar la 19.00 începe dineul oficial, conform programului. La ora 21.00, Marcel Ciolacu este așteptat să facă declarații pentru presa română.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.