BNS a protestat la Ministerul Finanțelor: Respect pentru muncă și cei care muncesc Recomandat

BNS a organizat un protest la Ministerul Finanțelor. Acesta a avut loc luni. Au participat 29 de federații sindicale membre. O delegație a protestatarilor a fost primită la Ministerul Finanțelor.
Delegația condusă de președintele confederației, Dumitru Costin, a fost primită la consultări de către o echipă din Ministerul de Finanțe, condusă de secretarul de stat Daniela Pescaru.

Protestatarii au solicitat măsuri privind reducerea fiscalității pe muncă și demararea de urgență a unei reforme fiscale, în care să fie implicate și consultate inclusiv sindicatele și patronatele.
Delegația BNS a mai transmis îngrijorările cu care se confruntă confederația în ceea ce privește creșterea datoriei publice și în ceea ce privește posibilele semnale din spațiul public legate de stabilirea unor viitoare cote pentru impozitele pe venit/ impozitare progresivă.

De asemenea, delegația BNS a solicitat Guvernului un raport de informare privind nivelul redevențelor percepute de Executiv.
Protestul s-a desfășurat sub sloganul,,Respect pentru muncă și cei care muncesc! Lucrătorii din România nu mai vor să fie cobaii experimentelor fiscale!”. La final, sindicaliștii au organizat un marș de protest

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.