Firea, în locul lui Cîrstoiu: vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună Recomandat

Gabriela Firea va candida din partea PSD la Primăria București. Anunțul a fost făcut marți de președintele PSD, Marcel Ciolacu, și a fost confirmat de Gabriela Firea. Liderii coaliției PSD-PNL au decis să renunțe la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu și propun candidați separați la Primăria Capitalei.

Candidatura a fost anunțată de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu proprii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ! Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea a confirmat pe Facebook candidatura.

„Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură”, a scris Gabriela Firea.
Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea - PSD și Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.