Șeful PSD Timiș susține că rivalul său de dreapta a încercat să schimbe tabăra politică Recomandat

Liderul PSD Timiş, Alfred Simonis susține că rivalul său din județ, Alin Nica, a încercat să schimbe tabăra politică. M-a abordat direct pe mine şi prin intermediari să îl primim în PSD, a promis că aduce 15-17 primari, a declarat soecial democratul.

Discuția ar fi avut loc după ce Nica a aflat că nu va putea candida pentru un al doilea mandat la preşedinţia CJ Timiş din partea PNL.

„Îi reamintesc domnului Nica faptul că a fost unul dintre vicepreşedinţii PNL care a votat alianţa de guvernare cu PSD. A votat şi lista comună de europarlamentare. Vă spunea dumneavoastră în urmă cu trei săptămâni că e exclus ca PNL să îl susţină pe Simonis, dar dacă PSD îl susţine pe dânsul şi pe Nicolae Robu, citez, acceptăm sprijinul. PSD e rău că nu îl susţine pe dânsul. Dacă îl susţinea, nu mai era aşa rău. Când s-a decis ca cel care va candida la preşedinţia CJ Timiş să fie din partea PSD, domnul Nica m-a abordat direct pe mine şi prin intermediari să îl primim în PSD. A promis că aduce 15-17 primari”, a declarat Alfred Simonis, citat de News.ro.

Alin Nica susține că nu s-a gândit niciodată să treacă la PSD.
„Dacă el chiar crede că eu m-am gândit măcar o clipă să merg la PSD, încep să îmi pun întrebări în privinţa nivelului său de inteligenţă. Rămân fidel valorilor liberale şi susţin în continuare că voturile nu se tranzacţionează, primarii nu au o sacoşă de voturi pe care o dau în stânga sau în dreapta, după cum au ei chef, aşa cum pare să creadă domnul Simonis”, a spus Alin Nica.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.