Consiliul Județean Argeș a premiat EXCELENȚA! Recomandat

Joi, 28 martie 2024, Consiliul Județean Argeș a organizat „Gala Excelenței în Argeș” – ediția 2024, eveniment dedicat personalităţilor argeșene care, prin activitatea ştiinţifică şi profesională, s-au remarcat în domenii de referință în cursul anului 2023, contribuind în mod esenţial la prestigiul județului Argeș.

Au fost acordate premii în 10 domenii de activitate - educație, sănătate, cultură, social, sport, tineret, turism, mediu de afaceri, mass-media și mediu public, precum și Premiul de Înaltă Apreciere - “Ambasadorul Argeșului”.

“Argeșul se mândrește cu oameni inimoși care, prin activitatea lor și prin rezultatele excepționale, s-au remarcat la nivel național și internațional, contribuind în mod esențial la prestigiul județului nostru. Este important ca acești oameni să fie cunoscuți de lumea întreagă și să primească aprecierea noastră, a tuturor. Într-o societate competitivă și plină de provocări, nu e ușor să faci performanță și să te remarci la cel mai înalt nivel. Acesta este și scopul Galei Excelenței - eveniment pe care îl consider un punct important în direcția punerii în valoare a performanței în principalele domenii de activitate... vreau să vă mulțumesc pentru prezență dumneavoastră, celor celor care sunteți astăzi aici, premianților și tuturor celor care iubiți Argeșul și vreți ca Argeșul să crească, să se dezvolte și să devină un județ din ce în mai puternic. Este seara laureaților, iar Gala Excelenței va aduce în fața dumneavoastră povești de succes. Unele dintre ele au pus realmente Argeșul pe harta lumii și lucrul acesta nu poate decât să ne facă mândri.” – a declarat Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, în deschiderea Galei Excelenței.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.