Mesajul lui Ciolacu pentru firmele din Republica Moldova: vă oferim această șansă majoră, a accesului la Piața de capital Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu susține că România poate susține dezvoltarea economică a Republicii Moldova. El a făcut referire la piața de capital spunând că a trecut vremea podurilor de flori. Este vremea podurilor de fier și beton, a spus Marcel Ciolacu în timpul forum Moldova – România: Capital Bridges.

„Piața de capital de la București este acum o instituție matură și în plină expansiune. S-a dovedit a fi o platformă ideală pentru lansarea unor companii românești de succes și vrem să jucăm același rol și pentru firmele moldovenești de prim rang. Până când bursa din Republica Moldova va crește și va avea lichiditate, vă oferim această șansă majoră. Este o scurtătură economică spre accesul la capital pe care o punem la dispoziție unor parteneri adevărați”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a mai spus că este vremea ca firmele moldovene și autoritățile să facă lucruri concrete.
„A trecut vremea când sprijinul însemna doar cuvinte frumoase și poduri de flori. E timpul podurilor de fier și beton, dublate de poduri comericale și de capital”, a precizat Ciolacu.
Forumul Moldova - România: Capital Bridges a avut loc la București.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.