Anunț important: 150 milioane euro pentru digitalizarea IMM-urilor sunt disponibile de pe 25 martie Recomandat

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, anunță că 150 milioane euro pentru digitalizarea IMM-urilor pot fi accesate din 25 martie. Ete vorba despre granturi pentru sprijinirea antreprenorilor în dezvoltarea tehnologiilor digitale.

„150 milioane euro disponibile pentru digitalizarea IMM-urilor începând cu data de 25 martie 2024! Granturi pentru sprijinirea antreprenorilor în dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate pe Componenta 9, Investitia 3 din PNRR”, a anunțat ministrul Adrian Câciu.

Sprijinul nerambursabil se ridică până la 3 milioane de euro de companie. Sprijinul poate fi folosit pentru: achiziții de active corporale și necorporale (hardware pentru automatizări și robotică destinate fluxurilor tehnologice integrate cu soluții digitale, dezvoltarea și/sau adaptarea aplicațiilor software, inclusiv soluțiile de automatizare software RPA); achiziții de active corporale și necorporale pentru securitatea cibernetică; achiziții de sisteme de inteligență artificială, machine learning, virtual reality; achiziția de date și cloud computing.

De asemenea, banii pot fi folosiți pentru cercetare industrială și dezvoltare experimentală în scopul dobândirii de cunoștinţe și competenţe noi pentru elaborarea unor noi produse, procese sau servicii digitale.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.