Comitetul de Monitorizare a Programului Operațional Regional 2021-2027 se desfășoară la Galați Recomandat

Consiliul Județean Galați găzduiește zilele acestea ședința Comitetului de Monitorizare a Programului Operațional Regional Sud-Est 2021-2027.

Evenimentul reunește peste 40 de reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Autorității de Management a acestui program, ai ministerelor implicate în procesul de programare și implementare, precum și consilii județene, primăriile municipiilor reședință de județ din Regiunea de Sud-Est, pentru a discuta metodologia de verificare a proiectelor etapizate și încheierea contractelor de finanţare necesare pentru continuarea finanţării acestora în cadrul PR SE 2021-2027.

De asemenea, în cadrul sesiunilor de dezbateri, se vor prezenta aspecte esențiale referitoare la implementarea Programului Regional Sud-Est 2021-2027.

„Sunt convins că aceste discuții vor fi productive și că vom obține informații valoroase despre atragerea și absorbția fondurilor europene, aspecte cruciale pentru dezvoltarea județului Galați. Fondurile europene au un rol esențial în modernizarea infrastructurii, susținerea mediului de afaceri, îmbunătățirea serviciilor publice în județul nostru, aducând beneficii semnificative atât comunității locale, cât și regiunii în ansamblu”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.