Primarul municipiul Buzău, unul dintre cei mai vizibili edili în Social Media Recomandat

Constantin Toma, Primar municipiul Buzău:”Dragi urmăritori ai acestei pagini! La sfârșitul săptămânii trecute, numărul de urmăritori a depășit 42.000, ceea ce este un record pentru o persoană publică din județul Buzău.

De 8 ani de zile vin în fața dumneavoastră cu evenimente și acțiuni din viața comunității buzoiene. Răspund, zi și noapte, mesajelor dumneavoastră și pot spune că învăț în permanență cum trebuie să conduc acest oraș din punct de vedere administrativ.

Iar prin mesajele dumneavoastră de susținere mă motivați să muncesc cu și mai multă energie și determinare pentru a face din Buzău un oraș de top.

Cu mai mulți ani în urmă am mai dat drumul la o altă aplicație, buzaucityreport.ro, unde de asemenea răspund personal și unde se adună sesizările dumneavoastră privind disfuncționalitățile apărute în Buzău. Împreună cu oamenii Primăriei, rezolvăm caz cu caz, îmbunătățind traiul de zi cu zi al buzoianului.

Nu am renunțat nici la comunicarea directă, respectiv la audiențele săptămânale, dar și la întâlnirile spontane, pe stradă, pentru că zilnic parcurg pe jos, 7-8 km pe străzile Buzăului.

Mulțumesc pentru această colaborare și vă asigur că împreună putem face ca Buzăul să devină un adevărat oraș magnet!”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.