Proiectul de amenajarea unor trasee cicloturistice, cel mai important din Regiunea Vest Recomandat

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a participat pe 16 februarie 2024, la seminarul cu tema „Fondul pentru Tranziție Justă: Cum pot sindicatele să protejeze drepturile lucrătorilor care fac obiectul reconversiei”. Organizat în sala de ședinte a Palatului Administrativ, evenimentul a abordat o temă de actualitate, respectiv schimbările climatice tot mai evidente și impactul lor asupra economiei, societății și vieții cotidiene.

Despre provocările pe care le-a întâmpinat de când a preluat conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin, despre profilul industrial și parcursul post decembrist al județului a vorbit, în deschiderea evenimentului, președintele Romeo Dunca. Tot cu acest prilej au fost prezentate proiectele administrației județene, fiind punctate investițiile privind renovarea energetică a clădirii Muzeului Banatului Montan Reșița, a Centrului Școlar de Educație Incluzivă Christiana Bocșa și a Centrului Școlar de Educație Incluzivă Caransebeș astfel încât să devină eficiente din punct de vedere al consumului energetic.

“Unul din cele mai importante proiecte ale Consiliul Județean Caraș-Severin este cel prin care vom amenaja, în Regiunea Vest, 1729 km de trasee cicloturistice, proiect depus în parteneriat cu județele Timiș, Arad și Hunedoara. Doar în Caraș-Severin, aproximativ 700 km de trasee vor uni toate obiectivele turistice din județ. Preocuparea noastră, a mea, a primarului Municipiului Reșița, Ioan Popa și a altor edili, este să punem în valoare tot ceea ce este frumos și să facem în acest fel încât, în acest județ, calitatea vieții să crească”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.