Strada Industriilor din Onești - un nou proiect asumat și finalizat! Recomandat

„Împreună cu europarlamentarul Dragos Benea, primarul Laurențiu Neghină, prefectul județului Lucian Bogdanel și vicepreședintele CJ Gelu Panfil, am jalonat principalele etape parcurse de la inițierea până la finalizarea unui obiectiv deosebit de important pentru zona industrială a municipiului Onești: strada Industriilor.

Așa cum am declarat în decembrie 2020, în ecuația dezvoltării județului, este extrem de importantă susținerea antreprenorilor. În asociere cu UAT Onești, pentru cei care dezvoltă investiții pe platforma industrială, am derulat un proiect de refacere și modernizare a străzii Industriilor”, a anunțat președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea

Valoarea totală a investiției a fost de peste 4 milioane euro, iar Consiliul Județean Bacău a asigurat 90% din sumă.

Proiectul a cuprins lucrări complexe, aspect completat de faptul că modernizarea s-a efectuat sub sarcină. S-a realizat un strat de uzură din beton rutier pe o lungime de aprox. 5 km și s-au amenajat drumuri laterale & parcări.

„Prin această investiție, marcăm concretizarea unei noi asocieri cu municipiul Onești, implementată cu succes pe parcursul ultimului an.

Îl felicit pe dl. primar Laurențiu Neghină, pentru multitudinea și diversitatea proiectelor de dezvoltare inițiate în actualul mandat. Este demnă de remarcat ascensiunea Oneștiului, în raport cu regresul cronic instalat la nivelul municipiului Bacău!”, a mai precizat Valentin Ivancea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.