Modificări la apelul de proiecte „Sprijinirea eficienței energetice în clădiri rezidențiale” Recomandat

Agenția pentru Dezvoltare Regională din Brăila, prin Autoritatea de Management pentru Programul Regional Sud-Est 2021-2027 a publicat la începutul acestei luni, Corrigendumul nr. 2 de modificare și completare a Ghidului Solicitantului și anexelor aferente apelului de proiecte „Sprijinirea eficienței energetice în clădiri rezidențiale” din cadrul Programului Regional Sud-Est.

Alocarea indicativă vizează localitățile urbane din județele Brăila, Buzău, Constanța, Galați și Vrancea, alocarea la nivelul fiecărui județ fiind de 6.342.353,40 euro (FEDR+CN), din care 5.391.000 euro reprezintă fonduri FEDR și 951.353,40 euro reprezintă contribuția națională.

Alocarea pentru localitățile urbane din județul Tulcea va fi inclusă în cadrul Apelului de proiecte care vizează localitățile urbane din arealul Instrumentului Teritorial Integrat (ITI) Delta Dunării.

Apelul se adresează solicitanţilor eligibili din regiunea de dezvoltare Sud-Est, mai puţin arealul ITI Delta Dunării. Solicitanți eligibili sunt Unitățile administrativ-teritoriale din mediul urban, în baza unui contract cu asociațiile de proprietari din cadrul regiunii de dezvoltare Sud-Est.

În vederea atingerii obiectivului specific al acestei operaţiuni vor fi sprijinite activități/acțiuni specifice realizării de investiții pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale.

Ghidul Solicitantului prezintă condițiile de accesare a fondurilor, criteriile de evaluare si selecție si lista cheltuielilor eligibile si neeligibile. Apelul de proiecte este de tip competitiv.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.