Șeful Guvernului: Se va permite plata în rate a RCA și posibilitatea suspendării poliței cât timp camionul este parcat pe o anumită perioadă Recomandat

Guvernul anunță că are soluții pentru revendicările transportatorilor legate de valoarea RCA. ASF a găsit împreună cu transportatori calea spre un nivel decent al RCA la transportul de marfă, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Anunțul a fost făcut joi, înainte de ședința de Guvern.

„Venim azi și cu dispoziții mai clare ce reglementează examinarea persoanelor care intenționează obținerea atestării inițiale pentru conducători auto transport persoane sau transport marfă. Și, pe măsură ce vor fi gata noi acte normative, din setul agreat împreună cu fermierii și transportatorii, nu am vreo reținere să facem ședință de guvern în weekend sau la începutul săptămânii viitoare! ASF a anunțat deja public ca a găsit împreună cu transportatori calea spre un nivel decent al RCA la transportul de marfă: va fi un preț sustenabil, inclusiv pentru micii transportatori, cu 2-3 camioane care nu au posibilitățile firmelor cu flote mari”, a transmis Marcel Ciolacu.

În plus, se va permite plata în rate a RCA și posibilitatea suspendării poliței cât timp camionul este parcat pe o anumită perioadă din diverse motive, a precizat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.